Veelgestelde Vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen (FAQ)


Moet ik een nieuw account aanmaken?

Ja, dit is de eerste keer dat we met Marathon Manager spelen, dus iedereen moet een nieuw account aanmaken om mee te doen.


Kan ik met één account in meerdere divisies spelen?

Ja, je kunt met één account meerdere divisies selecteren. Bij het inschrijven kun je aanvinken in welke divisies je wilt meespelen.


Speel ik automatisch mee voor prijzen?

Nee, Marathon Manager speelt dit jaar zonder prijzen. Je speelt voor de titel de beste marathonschaatsmanager van Nederland.


Hoe nodig ik mijn (sport)vrienden uit?

Via het dashboard kun je vrienden uitnodigen uit. Zo kun je samen de competitie aangaan!


Waarom kan ik geen kopman kiezen?

Bij Marathon Manager kun je geen kopman kiezen. Je selecteert maximaal 5 schaatsers (afhankelijk van je divisie) en verdient punten op basis van hun prestaties. Er zijn geen extra punten voor een kopman.


Hoeveel schaatsers kan ik kiezen?

Je hebt een budget van €1.000.000 voor de Topdivisie en €500.000 voor de Beloften. Je kunt maximaal 5 schaatsers kiezen zolang je binnen het budget blijft.


Hoe kan ik mijn team bekijken?

Log in op de website om jouw team te bekijken. Hier zie je welke schaatsers je hebt geselecteerd, hoeveel punten ze hebben verdiend, en je positie in het klassement.


Mijn team was compleet, maar nu niet meer. Hoe kan dit?

Voor de start van het seizoen kunnen schaatsers zich terugtrekken of stoppen, waardoor ze uit je team verdwijnen. Je kunt die plek dan opnieuw opvullen. Als een schaatser tijdens het seizoen stopt, blijven de behaalde punten geldig.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Klik op “Wachtwoord vergeten” op de inlogpagina om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je ontvangt een e-mail met verdere instructies. Je kunt ook contact opnemen via info@marathonschaatsmanager.nl.

Scroll naar boven